Nyhedsoversigt

 • Medlemsinformation / Pressemeddelser / Høringssvar / Nyheder 12. september 2016

  Høringssvar til 'Budget 2017'

  Ballerup Lærerforening har afgivet høringssvar til 'Budget 2017'

 • Nyheder / Medlemsinformation 17. august 2016

  Ny Netop Nu - juli/august 2016

  Om lokalaftalen/skoleårets planlægning, skolestrukturen - status, inklusion, budget 2017, kongres 2016, medlemsweekend, kommende møder og arrangementer.

 • Nyheder / Medlemsinformation 04. august 2016

  Et nyt skoleår venter

  Sommerferien er slut og kredskontoret er igen i omdrejninger

 • Nyheder / Medlemsinformation 29. juni 2016

  Kontakt til kredsen i sommerferien 2016

  På vegne af Styrelsen vil jeg ønske jer alle sammen en rigtig dejlig ferie!

 • Nyheder / Medlemsinformation 23. juni 2016

  Ny Netop Nu - maj/juni 2016

  Om lokalaftalen/skoleårets planlægning, ressourcetildelingsmodellen, kommunaløkonomi & 'analyse af administration og ledelse', inklusion, lokalaftale for logopæder og pædagogiske vejledere, nyt fra Bydammen 9, syg i ferien, kontakt til kredsen i ferien, kommende møder og arrangementer.

 • Nyheder / Pressemeddelser 23. juni 2016

  Høringssvar til ny inklusionsstrategi

  Den nye strategi fokuserer på alle børns udvikling, læring og trivsel. Det sigte er anerkendelsesværdigt, og vi er med, hvis det har sin rod dybt nede i praksis og følges op af de nødvendige foranstaltninger.

 • Nyheder 17. juni 2016

  Hvis du bliver syg i din ferie

  Skulle du være så uheldig at blive syg i din ferie, behøver du ikke nødvendigvis helt at opgive at få feriekulør. Du har ret til erstatningsferie, hvis du har mere end 5 sygedage (karensdage) i din ferie. Dog er det vigtigt, at du husker at sygemelde dig. Retten til erstatningsferie indtræder først den dag, du sygemelder dig til din arbejdsgiver.

 • Nyheder 30. maj 2016

  Ny vejledning i forbindelse med vold og trusler

  KL har udsendt nye anbefalinger til kommunerne om, hvordan vold og trusler mod medarbejdere skal håndteres. Ballerup Kommune har derfor ændret retningslinjer i forhold til tidligere, hvor kommunen anbefalede, at alle tilfælde af vold og trusler blev politianmeldt.

 • Nyheder / Pressemeddelser / Medlemsinformation 02. maj 2016

  Kom til demonstration den 12. maj

  Bak op om den landdækkende demonstration den 12. maj: JA, til tryghed og kommunalt selvstyre – NEJ, til milliardnedskæringer og omprioriteringsbidrag

 • Nyheder / Medlemsinformation 24. april 2016

  Ny Netop Nu - marts/april 2016

  Om lokalaftalen/skoleårets planlægning, afskedigelser og forflyttelser, lokale demonstrationer den 12. maj, kommunaløkonomi - analyse af administration og ledelse, inklusion, ytringsfrihedssag, nyt fra Bydammen 9 og konstituering af Styrelsen, 'Skolens Venner', kommende møder og arrangementer.