Arrangementer Medlemsweekend

2009

En spændende og berigende weekend med mange afvekslende indslag på programmet

Årets medlemskurses afholdtes lørdag/søndag den 14.-15. november.

Kurset startede lørdag formiddag med Freddy Meyer, som bl.a. fortalte om de særlige slags kolleger, der udsender ”surstråling” og ødelægger engagementet og glæden på arbejdspladsen. Han kom bl.a. med ideer til, hvordan de øvrige kolleger kan tackle surstrålerne, så arbejdsglæden igen kommer i højsædet.

Senere lørdag fortalte BLF’s næstformand Niels Kjeldsen og formand John Jensen om aktuelle lokale problemstillinger, og kom især ind på de igangværende forhandlinger om de 1,25 %, der udmøntes i Ny Løn d. 1. april 2010.

Sidst på eftermiddagen havde vi besøg af Jacob Bøtter som er partner i Wemind. Han causerede over de digitale fællesskaber de unge færdes i, og hvorledes disse fællesskaber er med til at opbygge de unges netværk og er platforme for personlig udvikling og desuden fungerer som karrierefremmende katalysatorer.

Dagen blev afsluttet med en hyggelig middag efterfulgt af levende musik fremført af ”Marie og Drengene”.

Søndag formiddag holdt indvandrerkonsulent og repræsentant i Borgerrepræsentationen i København, Manu Sareen et oplæg om den, efter hans mening, fejlslagne indvandrerpolitik, der bliver ført i Danmark. Han gennemgik hvilke katastrofale konsekvenser dette kan få for vores fremtidige samfund. Herefter kom han med ideer til, hvad der kan gøres anderledes og bedre i fremtiden især inden for skoleverdenen.

Kurset sluttede fejende flot med at Teatergruppen Baggård Teatret opførte ungdomsstykket ”Opråb”, som handlede om De syv Dødssynder.

Endeligt program