Pensionister Arrangementer

2016 Bevar grinet - stand up

80 arbejdsramte og ikke-arbejdsramte medlemmer af Ballerup Lærerforening havde 24. maj sat hinanden stævne i PH-caféen på Halmtorvet i København.

Bevar grinet

80 arbejdsramte og ikke-arbejdsramte medlemmer af Ballerup Lærerforening havde 24. maj sat hinanden stævne i PH-caféen på Halmtorvet i København. Her diverteredes vi af løssluppen og humoristisk hudfletning af næsten alt, hvad der rører sig i dagens Danmark. Michael Schøt, Flemming Jensen, Omar Marzouk og Sebastian Dorset leverede med en blanding af revy og stand-up et lattermildt show, der kom hele paletten rundt. Den fabelagtige gennemgang af de 10 bud fra  landets kristne lovreligion endte op med, at det måske var nok med ét bud, visende den frodige grådighed illustreret af en midterfinger...Latterbølgerne løftede flere gange teatersalens loft højere opefter. Et eksempel var indslaget om, at hvide turister som noget nyt kunne overvære danske embedsfolk flå juvelerne af flygtninge og tilsvarende spændende overgreb. Den slags reality shows vil skaffe landet flere penge i turistkassen.

Monstrøs og aktuel var afskedssangen 'Panama', der på den gamle sang fra 1980'erne 'Africa Africa, det går bedre dag for dag'  – belærte os om den tvivlsomme glæde ved at støtte den grådige globalisering.

De 4 herrer gør opmærksom på, at intet i deres forestilling er ment som kritik af Tyrkiets præsident Erdogan. Hvis ordet 'geder' skulle forekomme i nogen af teksterne, sker det helt uden bagtanker – og enhver association til størrelse af den tyrkiske præsidents kønsdele er utilsigtet...

Vi kan kun anbefale et sprudlende og begavet sommerhost fra disse ' 4 musketerer'

God lattermild sommer -

Finn Gunst

Dscn7874

 

Dscn7875

 

Dscn7880

 

Dscn7882

 

Dscn7883

 

Dscn7886